MENU

MENU

& LUNCH

MENU & LUNCH

 

Menu Der Fijnproevers

 

Amuse van de Chef

 

-

 

Kroketje van Fazant - Geconfijte Groentjes - Krokante Beuling

of

Gebakken Coquilles - Gerookte Eendeborst - Zalf van Butternut

 

-

 

Gebakken Foie Gras - Zoete Aardappel - Chanterelle - Framboos *

 

-

 

Filet van Fazant - Brabants Lof en Spek - Spruiten - Appeltje en Veenbessen Crème van Pastinaak - Amandelkroketjes

of

Wilde Heilbot - Gebraiseerd witloof - Spek - Hollandaise - Grijze Garnalen -

Pomme Fondants

 

-

 

Tiramisu van Rode Vruchten

of

Soepje van Granny Smith - Sorbet van Appel - Créme van Limoncello

 

 

3 Gangen -51,00-

* 4 Gangen -65,00-

 

Aangepaste Wijnen -20,00-

 

 

Dit Menu dient per gezelschap genomen te worden

 

 

Lunch Menu

 

Van Maandag tot Zaterdag

Afwisselende lunch samengesteld door onze chef

volgens het marktaanbod en de seizoenen

 

Amuse

-

Voorgerecht

-

Hoofdgerecht

-

Koffie of Thee

 

-28,00-

 

RESTO 23

 

Maandag tot Zaterdag

12u tot 14u en 18u tot 21u

 

Zondag 12u tot 15u

 

Woensdag Gesloten

 

 

 

Laatste Nieuws

 

Start van het Wildseizoen

 

14 oktober

 

Oudejaarsavond Menu (info volgt)

 

31 december 2018

 

Get in Touch

 

Grote Markt 23

2800 Mechelen

 

Email: info@resto23.be

 

Phone: 015 63 73 13