MENU

MENU

& LUNCH

MENU & LUNCH


 

Culinaire Wandeling

 

Mondstrelende Amuse van de Chef

-

Handgesneden Tartaar van Sint Jacobsnoot - Soepje van munt & vanille - 

Mousse van gerookte paling

Of

Carpaccio van West-Vlaams Rood -6 weken gerijpt - Limoenzeste - 

Zoet/zure komkommer - Ansjovisolie - Parmezaanschilfer

-

Asperges op Vlaamse Wijze van de Chef *

-

Op z’n vel gebakken Kabeljauwhaasje - Groene asperges - Jus van garnalen - Kruidige aardappel in de schil

Of

Traag gegaard Lam - Knolseldermousse - Gegrilde seizoensgroenten - 

Jus van honing & tijm - Crumble van walnoten

-

Eton Mess / Vanille ijs - Knapperige Meringue - Soepje van roodfruit

Of

Panna Cotta / Limoengelei - Limoensorbet - Frambozenkletskop


 

 

3 Gangen -55,00-

* 4 Gangen -68,00-

 

Aangepaste Wijnen -20,00-

* Aangepaste Wijnen 4 gangen -24,00-

 

Dit Menu dient per gezelschap genomen te worden

 

 

Seizoens Menu

 


Amuse van de Chef

-

Asperges op Vlaamse Wijze van de Chef

-

Filet van Hoevekip - Krokant Witloof - Kervel - Look - Tomatenkaviaar - 

Geprakte aardappel

-

Dame Blanche “Klassiek”

 

 

-49,00-

 

Aangepaste Wijnen -20,00-

 

Dit Menu dient per gezelschap genomen te worden

 

  

Lunch Menu

 

Van Maandag tot Zaterdag

Afwisselende lunch samengesteld door onze chef

volgens het marktaanbod en de seizoenen

 

Amuse

-

Voorgerecht

-

Hoofdgerecht

-

Koffie of Thee

 

-28,00-

 

RESTO 23


Maandag tot Zaterdag

12u tot 14u en 18u30 tot 20u30

(18u30 vanaf 1/5 tot 31/9)

Zondag 12u tot 15u


Woensdag Gesloten




Laatste Nieuws

 

Gesloten wegens Huwelijk

 

Vrijdag 10 mei tot Zondag 12 mei

 

Uitzonderlijk gesloten op Zondag

      

       Zondag 28/4 en Zondag 5/5 //

Get in Touch


Grote Markt 23 

2800 Mechelen


Email: info@resto23.be


Phone: 015 63 73 13