MENU

MENU

& LUNCH

MENU & LUNCH


 

Menu Der Fijnproevers

 

Amuse van de Chef

 

-

 

Mosseljus - Rivierkreeftje - Coquille - Mosseltjes

Of

Carpaccio van Wagyu Beef - Truffelolie - Geraspte Foie Gras

 

-

 

Rouget Barbet - Créme van Venkel - Crumble van Serranoham *

 

-

 

Traag gegaarde Kalfsoester Limousin - Asperges -Madeira - 

Zuiderse Ratatouille - Gratin Dauphinois

Of

Skrei (Winterkabeljauw) - Thaise Curry - Asperges - Spinazie - Ratte Patatjes


-


Crème Brûlée met Rode Vruchten

Of 

Tiramisu van Citroen en Speculaas


 

 

3 Gangen -55,00-

* 4 Gangen -68,00-

 

Aangepaste Wijnen -20,00-

* Aangepaste Wijnen 4 gangen -24,00-

 

Dit Menu dient per gezelschap genomen te worden

 

 

Seizoens Menu

 

Amuse van de Chef

-

Carpaccio van Coquilles - Limoen - Dille

-

Waterzooi van Venkel - Skrei - Grijze Garnalen - Asperges

-

Soepje van Granny Smith Appel - Appelsorbet - Crème van Limoncello

 

 

-49,00-

 

Aangepaste Wijnen -20,00-

 

Dit Menu dient per gezelschap genomen te worden

 

 

 

 

Lunch Menu

 

Van Maandag tot Zaterdag

Afwisselende lunch samengesteld door onze chef

volgens het marktaanbod en de seizoenen

 

Amuse

-

Voorgerecht

-

Hoofdgerecht

-

Koffie of Thee

 

-28,00-

 

RESTO 23


Maandag tot Zaterdag

12u tot 14u en 18u tot 21u


Zondag 12u tot 15u


Woensdag Gesloten




Laatste Nieuws

 

Pasen @ Resto 23

 

21 april 2019 (RESERVEER TIJDIG)

 

Uitzonderlijk gesloten op Zondag

      

       Zondag 28/4 en Zondag 5/5 //

Get in Touch


Grote Markt 23 

2800 Mechelen


Email: info@resto23.be


Phone: 015 63 73 13